Reserverol verrast ADO-doelman De Vries

20 februari 2006, 11:28

ADO Den Haag-trainer Frans Adelaar heeft er sinds zondag zowel drie punten als een probleem bij. De ploeg uit de Hofstad won in Almelo knap met 1-3 van Heracles, maar na afloop zorgde doelman Dorus de Vries voor opschudding. Hij moest immers plaatsnemen op de bank en dat beviel hem geenszins.

"Heel apart, ik heb voor de wedstrijd tegen Ajax nog met de trainer gesproken", zegt De Vries in het AD over zijn rol als tweede doelman achter de Tsjech Jaroslav Drobny. "Hij vond het te vroeg om me tegen Ajax al in te zetten, omdat mijn rugblessure nog niet helemaal genezen was. Hij zei me toen echter dat ik tegen Heracles in ieder geval weer zou spelen. Hij vertelde me dat ik eerste keus was, dat ik mijn sporen inmiddels wel heb verdiend", moppert de doelman.

Tot zijn grote verrassing stond niet hij, maar Drobny plotseling onder de Haagse lat tegen Heracles. "Ik ben er de hele week vanuit gegaan dat ik zou keepen", foetert De Vries. Wie er zaterdag tegen Vitesse onder de lat zal staan, is voorlopig nog niet duidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen