Arbiter Hauge waarschuwt Mourinho en Rijkaard

21 februari 2006, 10:27

De Noorse scheidsrechter Terje Hauge is op zijn hoede. De arbiter leidt woensdag het duel tussen Chelsea en FC Barcelona en is zich bewust van de emoties rond het duel. Vorig seizoen maakte het optreden van de Zweed Anders Frisk veel los bij Chelsea-manager Mourinho en Hauge wil een dergelijk scenario voorkomen. "Na de wedstrijd komen beide manager naar mij, voordat ze naar de persconfenrentie gaan", stelt Hauge.

"Als één van beide managers kritiek heeft op mijn functioneren, wil ik dat ze dat recht in mijn gezicht zeggen", zegt Hauge. "Ik wil dat Mourinho en Rijkaard na de wedstrijd naar mij toe komen in plaats van kritiek te spuien tijdens de persconferentie. Ik weet dat dit een wedstrijd is met een bepaalde historie."

Vorig seizoen ontving Anders Frisk zelfs doodbedreigingen na zijn optreden tijdens het duel tussen Barcelona en Chelsea. "Natuurlijk spookte dat door mijn hoofd toen ik deze wedstrijd toegewezen kreeg. Ik ken Anders ontzettend goed, wij als Scandinaviërs vormen een eenheid. Het is zonde dat hij geen wedstrijden meer fluit, want hij was één van de besten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen