Rijkaard is Mourinho voor

21 februari 2006, 14:57

Frank Rijkaard besloot dit keer zijn collega Jose Mourinho van Chelsea alvast bij voorbaat af te troeven. "De Noorse scheidsrechter is een goede vriend van mij. We spreken elkaar bijna dagelijks en als het even kan eten we samen", spotte de coach van Barcelona dinsdag in een Catalaanse krant.

Rijkaard speelde daarmee in op de beschuldiging vorig jaar van de Portugese trainer, dat hij tijdens de rust van de voetbalwedstrijd Barcelona - Chelsea had gesproken met de Zweedse arbiter Anders Frisk. Mourinho kreeg later een boete van de UEFA voor zijn verdachtmaking.

De Noor Terje Hauge, die het duel tussen Chelsea en FC Barcelona komende woensdag in goede banen moet leiden, heeft de gebeurtenissen rond Frisk nog scherp in zijn geheugen. "Ik wil dat Mourinho en Rijkaard na de wedstrijd naar mij toe komen in plaats van kritiek te spuien tijdens de persconferentie. Ik weet dat dit een wedstrijd is met een bepaalde historie", liet de Noor eerder vandaag weten.

De clubs staan deze week in het kader van de Champions League tegenover elkaar. Rijkaard zegt in het blad dat hij Mourinho respecteert als trainer, de resultaten liggen er. Op persoonlijk gebied heeft hij geen mening. "Ik weet het niet, ik heb nooit koffie of thee met hem gedronken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen