Kromkamp snapt weinig van kritiek Van Basten

28 februari 2006, 11:46

Jan Kromkamp is het niet eens met de kritiek die hij maandag te verduren kreeg van bondscoach Marco van Basten. Volgens de bondscoach maakte Kromkamp verkeerde keuzes in zijn loopbaan en zou hij zich te veel concenteren op randzaken. "Ik ben echt ontzettend fit en ik voel me hier heel happy", reageert Kromkamp in AD/Sportwereld op de kritiek.

Van Basten was maandag niet mals in zijn kritiek op Kromkamp. "Het is wel vervelend dat Kromkamp, die in principe een goede speler is, de foute keuzes maakt in zijn carrière. Het is jammer dat iemand op die manier zijn eigen kansen vergooit en ook ons daar niet mee helpt. Jan is nou typisch een geval dat meer met randzaken bezig is. Tenminste, zo komt het op ons over. Staat veel in kranten en in columns en zo, maar hij vergeet dat hij bij de basis moet zijn." 

Kromkamp kan zich niet vinden in deze kritiek. "Ik wil er niet te veel over zeggen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het gevoel heb, dat ik voor mezelf een mooie stap heb gemaakt. Als de bondscoach een beroep op me wil doen, dan ben ik er klaar voor. En als hij vindt dat anderen beter zijn, dan moet hij iemand anders meenemen. Natuurlijk wil ik dolgraag met Nederland naar het WK, maar ik kan alleen maar afwachten en mijn best doen", aldus Kromkamp in het AD.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen