Forlan waakt voor te veel optimisme

7 maart 2006, 12:47

Na de 2-2 in Schotland heeft Villarreal uitstekende papieren om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De Spaanse ploeg heeft in eigen stadion aan een gelijkspel voldoende om de volgende ronde te bereiken, maar spits Diego Forlan waakt voor te veel optimisme. "De fans en de media denken er misschien iets te gemakkelijk over", waarschuwt hij.

"Op het moment dat Glasgow Rangers uit de koker rolde als tegenstander, werd iedereen die betrokken was bij de club heel opgewonden", herinnert Forlan zich nog. Met Glasgow Rangers lootte Villarreal één van de ploegen die op papier het minst sterk is, maar Forlan weigert de Schotten te onderschatten. "In de spelersgroep wisten we meteen dat de duels met Glasgow Rangers bijzonder zwaar zouden worden."

Na de 2-2 in Schotland heeft Villarreal alles in eigen hand. Een 0-0 gelijkspel zou voldoende zijn, maar de Spaanse ploeg zal zich volgens Forlan niet ingraven op de eigen helft. "Het is natuurlijk belangrijk dat Glasgow Rangers móet scoren, maar daar moeten we ons niet blind op staren. Natuurlijk kunnen we proberen om via de counter toe te slaan, maar op het moment dat Glasgow 0-1 maakt zijn de rollen omgedraaid. Dan kunnen ze met tien man achter de bal gaan spelen en ons het leven zuur maken. Dat moeten we zien te voorkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen