Feyenoord identificeert ideaal nieuw hoofd jeugdopleiding bij Rangers FC

23 april 2024, 23:24
Foto: © Imago

Feyenoord ziet in Zeb Jacobs de ideale kandidaat om Rini Coolen op te volgen als hoofd jeugdopleiding, meldt 1908.nl. De 29-jarige Belg bekleedt op dit moment eenzelfde functie bij het Schotse Rangers FC en maakt daar indruk.

Aan het einde van het huidige seizoen vertrekt Rini Coolen als hoofd jeugdopleiding uit Rotterdam-Zuid. De oud-verdediger bekleedde die rol sinds de zomer van 2021 en gaat voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe werkgever. Om hem te vervangen is Feyenoord dus uitgekomen bij Jacobs.

Artikel gaat verder onder video

In de strijd om de handtekening van Jacobs kent Feyenoord de nodige concurrentie. Zo zou een Engelse topclub ook interesse hebben in de diensten van de Belg, maar is deze nog niet zo concreet als de Rotterdammers dat zijn. Feyenoord hoopt binnenkort een deal te kunnen sluiten.

Om Jacobs te contracteren hoeft Feyenoord geen akkoord te sluiten met Rangers. In het huidige contract van de Belg is namelijk een opzegtermijn opgenomen, waardoor hij dat eenzijdig kan opzeggen. Jacobs is door een selectiecommissie aangewezen als de ideale persoon om de jeugdopleiding in Rotterdam onder zijn hoede te nemen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Interview na zege op Fortuna Sittard lijkt vertrek bij Feyenoord in te luiden

'Ik ben niet iemand die graag op de bank zit. Dat is het antwoord', zegt een speler van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen