'RKC-middenvelder Martens voor vijf jaar naar AZ'

9 maart 2006, 10:14

De Belg Maarten Martens zal volgens het AD binnen afzienbare tijd zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract bij AZ. De middenvelder van RKC staat momenteel buitenspel met een zware knieblessure, maar volgens de krant is het slechts een kwestie van tijd voordat hij zijn handtekening zal zetten onder een contract bij de Noord-Hollandse club. 

"De clubs zijn er allang uit", onthult Martens' zaakwaarnemer Jacques Liechenstein in de krant. "Als het met zijn knie helemaal goed komt, en dat is eigenlijk wel zeker, kun je er vanuit gaan dat hij ergens in mei zijn handtekeningen onder een vijfjarig contract zal zetten."

Marcel Brands, de technisch directeur van AZ, vindt deze uitlatingen van Liechenstein 'optimistisch'. "Wij volgden Martens heel nadrukkelijk, tot hij geblesseerd raakte. Daarna heeft onze medische staf één keer contact gehad met RKC over wat er precies aan de hand was. Wij hebben nog steeds geen streep door de naam van Martens gezet, maar we kijken ook naar anderen. Ik wil in ieder geval niets overhaasten."

De 21-jarige Martens was in Waalwijk bezig met een geweldig seizoen, tot dat hij begin februari een buitenband van zijn linkerknie scheurde. De Belg komt hierdoor dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. Bij AZ zou Martens worden herenigd met Rogier Molhoek, die eerder dit seizoen de overstap maakte van RKC naar Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen