Robert Roest kondigt afscheid aan

10 maart 2006, 11:31

Robert Roest heeft zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal waarschijnlijk achter de rug. De verdediger van AGOVV, die in het verleden jarenlang uitkwam voor FC Utrecht en Fortuna Sittard, heeft aangekondigd dat hij na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan zal zetten. Aangezien de verdediger enige tijd geleden geopereerd werd, is het vrijwel uitgesloten dat hij nog een wedstrijd zal spelen.

De voormalig aanvoerder van AGOVV wil volgend seizoen gaan voetballen voor een ploeg in de hoofdklasse van de zaterdagamateurs. In december liet Roest zich opereren aan zijn achillespees en door deze operatie zal hij dit seizoen niet meer in actie kunnen komen. Toch heeft hij geen spijt van de ingreep. "Nee, zeker niet. Ik heb het gedaan voor mijn lichaam. Ik wil helemaal fit worden en toch weer gaan voetballen, ook al is het een niveau lager. De kans is inderdaad groot dat ik niet spelend afscheid kan nemen van het profvoetbal. Ik ben realist, dat weet ik", aldus Roest tegen Omroep Gelderland.

In totaal speelde Roest acht seizoenen voor FC Utrecht en zeven seizoenen in dienst van Fortuna Sittard. Sinds medio 2003 voetbalt hij bij AGOVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen