VVV-Venlo niet blij met handelswijze Roda JC

16 maart 2006, 12:29

In Venlo is vol verbazing gereageerd op het nieuws dat VVV-speler Marcel Meeuwis komende zomer transfervrij zal vertrekken naar Roda JC. Volgens de eerstedivisionist is het nog helemaal niet zeker dat Meeuwis komende zomer transfervrij is. "Als we promoveren, moet er gewoon een transfersom worden betaald. Daarover hebben we nog geen akkoord met Roda", foetert technisch directeur Earnest Stewart in het Limburgs Dagblad

Indien VVV-Venlo promoveert, heeft de ploeg een optie om het contract van Meeuwis met een jaar te verlengen. "Alleen wanneer we niet promoveren, is Marcel transfervrij", legt Stewart uit. De ploeg uit Venlo is nog volop in de race om promotie, waardoor Stewart niets begrijpt van de handelswijze van Roda. "We hebben nog helemaal geen akkoord met Roda over een eventueel transferbedrag. Ik vind het dan ook echt niet kunnen dat ze de transfer nu al op deze manier naar buiten hebben gebracht."

In Kerkrade snapt men weinig van de woede in Venlo. "We hebben met VVV wel degelijk gesproken over een eventuele transfersom indien de ploeg promoveert. Ik snap dan ook niet waarom men in Venlo beweert dat dit niet zo is. Het is de bedoeling dat wij hier als clubs netjes uitkomen", aldus Roda-manager Huub Narinx.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen