Hadouir en Delorge vraagtekens voor ouverture

30 juli 2009, 21:31   Bijgewerkt: 30 juli 2009, 23:10

Het is nog allerminst zeker of Roda JC-trainer Harm van Veldhoven vrijdag tijdens de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen bij SC Heerenveen een beroep kan doen op Anouar Hadouir en Laurent Delorge. Beide spelers kampen met pijntjes in de aanloop naar het treffen met de Friezen, zo meldt Dagblad de Limburger.

Hadouir moest donderdagochtend de training voortijdig verlaten, terwijl Delorge door rugklachten wordt geveld. De Belg trainde donderdag overigens wel mee met de selectie. Mochten beide niet op tijd fit zijn, dan worden zij waarschijnlijk vervangen door respectievelijk Dieter van Tornhout en Arnaud Sutchuin. Van Veldhoven kan sowieso niet beschikken over Pa-Madou Kah (geschorst). Aanwinst Morten Skoubo is nog niet wedstrijdfit.

De uitwedstrijd bij Heerenveen moet voor de Limburgers het begin worden van een jaar waarin revanche wordt genomen voor het dramatisch verlopen vorige seizoen, toen Roda via de nacompetitie degradatie maar nipt ontliep.

"De vijf weken van deze voorbereiding heb ik een ploeg gezien die enthousiast is en met plezier speelt", vertelt Van Veldhoven. "Jongens zijn dichter bij elkaar komen te staan door de gebeurtenissen van het afgelopen seizoen. De groep moet beseffen dat we als collectief moeten opereren, anders krijgen we dezelfde problemen als in de vorige competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen