Arsenal rondt komst 'good-old' Campbell af

15 januari 2010, 16:13   Bijgewerkt: 15 januari 2010, 17:21

Van de middenmoot van de League Two naar de top van de Premier League: het seizoen van Sol Campbell verloopt niet bepaald doorsnee. De 35-jarige verdediger tekende vrijdag een contract tot het eind van het seizoen bij Arsenal, de club waarvoor hij tussen 2001 en 2006 ook al speelde. Campbell was transfervrij, nadat zijn contract bij het nietige Notts County enkele maanden geleden ontbonden werd.

"Sol brengt ervaring, advies en fysieke kracht. We willen hem een kans geven", zegt Arsenal-coach Arsene Wenger over zijn opmerkelijke beslissing om Campbell terug te halen. Volgens hem is er sprake van een win-win situatie. "Voor ons is dit een goede oplossing voor de rest van het seizoen en voor Sol is het een mooie kans om te laten zien dat hij het niveau van de Premier League nog steeds aan kan."

Wanneer Campbell zijn rentree kan maken in de hoofdmacht van de Londense club, is nog onduidelijk. "Ik moet eerst wedstrijdritme opdoen bij de beloften. Pas als ik een paar wedstrijden gespeeld heb, kom ik in aanmerking voor de A-ploeg", weet de verdediger, die deze week al 45 minuten meespeelde met het tweede elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen