Ontevreden Takak moet weg bij NEC

30 maart 2006, 13:10

NEC gaat niet verder met Jasar Takak. De middenvelder van PSV speelt dit seizoen op huurbasis in Nijmegen, maar NEC heeft besloten om hem geen contract aan te bieden. Na een sterk eerste half seizoen in dienst van de Nijmegenaren moet Takak de laatste maanden genoegen nemen met een rol als reserve.

In gesprek met FCUpdate.nl liet Takak enige tijd geleden al weten dat hij zich in Nijmegen het kind van de rekening voelt. "Het heeft zijn redenen dat ik niet meer speel, maar het heeft geen zin om deze redenen te noemen. Blijkbaar horen dit soort dingen allemaal bij het voetbal."

Met Takak in de basis klom NEC in de eerste helft van het seizoen op naar de vierde plaats, maar desondanks verdween de huurling vervolgens uit het elftal. "Ik vind dat ik hoor te spelen, ik denk dat ik bewezen heb ik dat ik van waarde ben voor de ploeg. We zijn tijdens de eerste helft van het seizoen naar de vierde plaats geklommen en het is zuur om dan plotseling uit het team gegooid te worden", liet de middenvelder vorige maand weten.

Het contract van Takak bij PSV loopt komende zomer af, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. In het verleden speelde hij al op huurbasis voor FC Zwolle en RKC Waalwijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen