Snoyl na gesprek weer bij NAC-selectie

15 april 2010, 11:26   Bijgewerkt: 15 april 2010, 11:32

Ferne Snoyl is toch weer welkom bij de selectie van NAC Breda. De verdediger werd eerder deze week voor de tweede keer binnen korte tijd uit de selectie gezet, maar trainer Robert Maaskant heeft hem toch weer een nieuwe kans gegeven.

Maaskant had woensdag een gesprek met Snoyl. "We hebben nog eens uitgelegd dat wij de regels bepalen en dat hij die gewoon moet naleven. Doet hij dat, dan is er wat ons betreft niets aan de hand", stelt de oefenmeester in BN De Stem

Snoyl, die eerder deze maand enkele kilo's te zwaar was, toonde daar begrip voor. "Met de regels die NAC stelt heb ik geen problemen. Ik was iets te zwaar en om topprestaties te leveren moet je fit zijn. Zoals de trainer zei, presteer ik gewoon goed, maar ik weet ook dat ik met een paar kilo minder nog beter kan presteren."

Beide partijen benadrukken dat overgewicht níet de reden was dat Snoyl dinsdag ontbrak tegen Vitesse. "De eerste keer ging het daar over. Nu ging het over iets anders. Het was meer een vervolg erop", aldus Snoyl, die niet wil zeggen wat er dan wél aan de hand was. "Ik kan alleen maar zeggen dat alles nu is opgelost."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen