Perez neemt komende zomer afscheid van Twente

5 mei 2010, 00:30   Bijgewerkt: 5 mei 2010, 08:53

Kenneth Perez heeft zijn laatste duel voor FC Twente al gespeeld. De Deen neemt komende zomer afscheid van de Tukkers, met wie hij zondag landskampioen werd. Dat maakte de middenvelder dinsdagavond bekend bij Pauw & Witteman. "Ik wilde in Nederland op het hoogtepunt stoppen", lichtte hij zijn besluit toe.

“Ik heb tegen trainer Steve McClaren gezegd dat ik stop bij Twente”, onthulde Perez in het praatprogramma, om er vervolgens aan toe te voegen dat hij nog niet weet hoe zijn toekomst eruit zal zien. “Wat ik ga doen, weet ik nog niet.” Jan van Halst, manager commerciële zaken, liet weten dat Perez na zijn loopbaan altijd op de commerciële afdeling van de Overijsselse formatie kan komen werken.

In de zomer van 2008 kwam de 35-jarige Perez van Ajax naar de Grolsch Veste. In Enschede speelde hij 57 competitiewedstrijden en kwam daarin tot tien doelpunten. Perez is de tweede speler die uit de kampioensploeg van trainer Steve McClaren wegvalt. Aanvoerder Blaise N'Kufo verhuist naar de Amerikaanse competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen