Groep A: blamage Hiddink, bizarre remise België

12 oktober 2010, 22:26   Bijgewerkt: 12 oktober 2010, 22:46

Guus Hiddink gaat woelige maanden tegemoet in Turkije. Vier dagen na de nederlaag in Berlijn tegen Duitsland (3-0), zag de bondscoach zijn elftal opnieuw onderuit gaan. In en tegen het nietige Azerbeidzjan werd het 1-0.

Door de verrassende overwinning is Azerbeidzjan van de nul af in Groep A. De Oost-Europeanen verloren eerder deze cyclus kansloos van Oostenrijk (3-0) en Duitsland (6-1). Turkije blijft steken op zes punten uit vier wedstrijden en lijkt met Oostenrijk en België te moeten strijden om de tweede plek. Beide landen maakten er dinsdag in Brussel een spektakel van jewelste van. Met nog vijf minuten te gaan stond Oostenrijk 2-3 voor, maar door goals van Marvin Ogunjimi en Nicolas Lombaerts leek België alsnog de zege te pakken. Diep in blessuretijd werd het echter alsnog 4-4. Martin Harnik, vlak daarvoor ingevallen, tekende voor de gelijkmaker. Oostenrijk speelde op dat moment met tien man, Paul Scharner kreeg na 68 minuten een rode kaart.

De eerste positie in de groep lijkt al bijna vergeven aan Duitsland. De nummer twee van het afgelopen Europees kampioenschap en drie van het wereldkampioenschap boekte dinsdag al de vierde zege in even zo veel wedstrijden. Door doelpunten van Klose, Gomez en Podolski werd Kazachstan simpel met 0-3 opgepeuzeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen