Sagna hoopt op waardig ontvangst Gallas

19 november 2010, 01:04

Zaterdag staat er een beladen Londense derby op het programma. Arsenal ontvangt dan Tottenham Hotspur in het Emirates Stadium. Voor William Gallas zal het een weerzien worden met oude ploeggenoten, daar hij van 2006 tot 2010 onder contract stond bij 'de Gunners'. Bij Arsenal was men niet altijd te spreken over het opvliegende karakter van de Fransman. Zo had hij het een keer flink aan de stok gekregen met zijn teammaten bij Arsenal.

Oud ploeggenoot Bacary Sagna neemt het op voor zijn landgenoot. "Dat was zijn honger omdat hij zo graag wilde winnen. Misschien liet hij het op een verkeerde manier merken maar het was niet slecht omdat hij wilde dat we gingen winnen. Hij verdient een goede ontvangst, omdat hij het tijdens zijn periode als Arsenal-speler altijd goed heeft gedaan”, verklaart de speler van Arsenal aan The Guardian.

Sagna is niet haatdragend ten opzichte van het feit dat Gallas Arsenal heeft verruild voor de aartsrivaal. "Ik ben niet kwaad op hem omdat hij nu speelt bij onze rivaal. Hij heeft zich altijd professioneel gedragen en gaf altijd alles. Voetbal is voetbal en ik ben niet boos op hem. Hij moest vertrekken om aan het voetballen te komen en dat is wat hij graag doet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen