Newcastle legt belofte Vuckic langer vast

8 januari 2011, 13:47

Newcastle United zal verheugd zijn over het feit dat Haris Vuckic heeft besloten om bij te tekenen. De achttienjarige aanvallende middenvelder staat binnen de club te boek als een enorm talent en er was de 'Magpies' dan ook alles aan gelegen om de jonge Sloveen langer aan zich te binden. Vuckic zette zijn handtekening onder een verbeterde aanbieding met een drie jaar langere looptijd.

De talentvolle jongeling toont zich op de website van zijn club verguld met zijn nieuwe contract. "Ik ben hier nu een paar jaar en ben helemaal gesetteld. Het is dus mooi te horen dat de deal nu rond is. De supporters kunnen honderd procent toewijding van mij zien op het veld. Ik wil graag voor hen op het veld spelen, in de toekomst."

De jeudinternational van Slovenië kwam dit seizoen drie keer in actie in de Carling Cup voor de ploeg van manager Alan Pardew, die het nog te vroeg vindt voor een Premier League-debuut. Eerder dit seizoen werd Vuckic door de Engelse media nog in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Manchester United en AC Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen