Keane ziet transfer naar Birmingham afketsen

18 januari 2011, 20:48   Bijgewerkt: 18 januari 2011, 20:53

De transfer van de Ierse international Robbie Keane van Tottenham Hotspur naar Birmingham City is van de baan. Beide clubs bereikten eind vorige week een akkoord over een afkoopsom van zeven miljoen euro voor de dertigjarige aanvaller, maar Keane kon het met de nummer zestien van de Premier League niet eens worden over een contract.

Birmingham betichtte de Ier van buitensporige salariseisen, terwijl Keane op zijn beurt naar buiten bracht dat de 'Blues' niet eens rond de tafel hebben gezeten met hem. "Birmingham is nooit een optie geweest, dus wat er gezegd is vind ik op zijn minst vreemd", laat de spits los over de merkwaardige gang van zaken aan Sky Sports. "Het verhaal rond Birmingham was bizar; het statement van de club vond ik erg vreemd. Er lag nooit iets op tafel. Misschien zochten ze naar publiciteit."

Keane, die in het verleden uitkwam voor Liverpool, Internazionale, Wolverhampton Wanderers, Coventry City, Leeds United en Celtic, heeft geen idee hoe zijn toekomst er nu uit gaat zien. "Er is nog niets concreet. We zullen wel zien, er zijn nog een aantal weken te gaan (tot de transfermarkt weer sluit, red.)."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen