Knopper op proef bij Rijsbergen in Indonesië

Ger
20 januari 2011, 13:51   Bijgewerkt: 20 januari 2011, 14:04

Richard Knopper zet zijn voetballoopbaan wellicht voort bij PSM Makassar. De middenvelder, die sinds afgelopen zomer zonder werkgever zit, ziet het avontuur bij de nieuwe club van trainer Wim Rijsbergen wel zitten.

"Ik zal de komende week benutten om kennis te maken met de mensen van de club en alles daar te bekijken", aldus de middenvelder op de website van Sport-Promotion. "Het stadion, de trainingsaccommodatie en natuurlijk de woonomstandigheden. Ik ben zelf nog nooit in Azië geweest, dus ben ik erg benieuwd."

"De aanbieding die ik binnen heb gekregen ziet er in ieder geval prima uit. Daar straalt vertrouwen uit", zegt Knopper, die afgelopen zomer vbertrek bij ADO Den Haag. "En ik vind het een voordeel dat Wim Rijsbergen trainer van Makassar is geworden. Ik heb zelf al telefonisch contact met de trainer gehad. Hij klonk erg enthousiast. Nu zelf nog even sfeer proeven."

"Het voetbal in Indonesië is enorm in ontwikkeling. Er is een compleet nieuwe competitie ontworpen, waar negentien clubs aan deelnemen. Dat ziet er allemaal zeer professioneel uit. Ja, ik heb er wel oren naar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen