Simão dreigt tweede WK op rij te missen

27 april 2006, 15:42

Voor Simão Sabrosa dreigt een sportief drama. De aanvaller van Benfica en het Portugese nationale elftal heeft afgelopen weekend een enkelblessure opgelopen en moet hierdoor sowieso het slot van het Portugese competitie aan zich voorbij laten gaan. Hierdoor komt ook zijn deelname aan het WK in gevaar.

Mocht Simão het WK daadwerkelijk missen, zou dat voor de 26-jarige aanvaller een déjà-vu betekenen. Vier jaar geleden haakte hij immers ook al geblesseerd af voor het WK in Japan en Zuid-Korea, waarin Portugal overigens al in de groepsfase strandde. Ditmaal stuit Portugal, de nummer twee van het EK, in de groepsfase op Mexico, Iran en Angola.

Simão zal in deze donkere dagen, waarin hij moet wachten op de definitieve diagnose, ongetwijfeld het spookbeeld van Sebastian Deisler voor ogen hebben. De Duitser liep enige tijd geleden een knieblessure op, waardoor hij niet in actie kan komen op het WK. Net als Simão moest ook Deisler eerder al het WK van 2002 geblesseerd aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen