Perschef Sankt Pauli opgenomen in selectie

24 februari 2011, 16:23   Bijgewerkt: 24 februari 2011, 18:52

Hauke Brückner mag op dertigjarige leeftijd hopen op een debuut in de Bundesliga. De trainer van FC Sankt Pauli, Holger Stanislawski, heeft Brückner opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel tegen Hannover 96 van aanstaande zaterdag. Dit mag op zijn zachtst gezegd opvallend worden genoemd, omdat Bruckner in het dagelijks leven actief is als stagair op de persafdeling van de nummer elf in de Duitse competitie.

Stanislawski zag zich genoodzaakt om Brückner toe te voegen aan zijn selectie, omdat hij te maken heeft met een bomvolle ziekenboeg. Aanvoerder Fabio Morena brak afgelopen week zijn voet op de training, waardoor de coach nu zeven spelers moet moet missen voor de competitiewedstrijd. "Ik dacht eerst dat hij belde omdat hij niet te spreken was over de handtekeningensessie tussen de trainingen door. Maar hij vroeg me of ik fit genoeg was om aan de training mee te doen", geeft Brückner vol ongeloof toe aan diverse Duitse media.

Helemaal onervaren is Brückner ook weer niet. De dertigjarige verdediger speelt momenteel in het tweede elftal van de Bundesliga-club, dat actief is in de vijfde divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen