Martensson had direct goed gevoel bij Utrecht

11 juli 2011, 19:07   Bijgewerkt: 11 juli 2011, 22:31

Johan Martensson werd maandag voorgesteld aan pers en publiek bij FC Utrecht. De Zweedse middenvelder (22) toonde zich direct enthousiast over de Domstedelingen, aan wie hij zich zaterdag voor vier seizoenen verbond.

“Ik had direct een goed gevoel bij de eerste contacten”, aldus Martensson op de website van FC Utrecht. Hij omschrijft zichzelf als een ambitieuze speler, die altijd hard werkt en het teambelang boven alles stelt.

Coach Erwin Koeman is blij met zijn kersverse aanwinst, die hij dinsdag voor het eerste op het trainingsveld ontvangt. “We kunnen hem zeer goed gebruiken”, meent de trainer. “Ook omdat een aantal vaste krachten nog niet helemaal fit is. We hebben veel jonge talentvolle spelers in de groep en het is belangrijk dat die ook op kunnen kijken naar spelers met al wat meer ervaring.”

Technisch directeur Foeke Booy laat weten dat Koeman deze zomer nog nieuwe spelers mag verwachten. “We zoeken verder, maar alleen naar spelers die duidelijk een meerwaarde hebben en de ambitie om voor FC Utrecht te spelen”, aldus Booy.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen