Totti en Perrotta nu al lovend over nieuwe coach

17 juli 2011, 11:24

Luis Enrique is nog maar net begonnen aan zijn klus als hoofdtrainer van AS Roma, maar de spelers van de Italiaanse club geven nu al hoog op van hun nieuwe coach. Enrique werd in juni aangesteld als opvolger van de ontslagen Claudio Ranieri.

"We zijn pas begonnen: van dag tot dag zullen we nieuwe dingen ontdekken en zullen we ons thuisvoelen in deze andere aanpak. Alles hangt van ons af en het is onze plicht om van nu af aan een maximale inzet te tonen", laat Roma-vedette Francesco Totti (foto weten op de officiële website van de club uit de Serie A.

Zijn teamgenoot Simone Perrotta heeft al genoeg gezien om lovend te oordelen over Enrique. "Net als voorgaande jaren werken we als ploeg samen in de voorbereiding naar de start van de competitie toe en iedereen houdt van deze nieuwe stijl van voetbal. We volgen de bevelen van Luis Enrique op met een gevoel van nieuwsgierigheid. Hij doet me denken aan Luciano Spalletti (oud-trainer van Roma, red.)."

"De coach wil dat we grotendeels balbezit houden, terwijl we in Italië vooral gewend zijn om onmiddelijk cross-passes te geven om dichter bij het doel te komen. De coach heeft duidelijk gemaakt dat hij geen lange ballen meer wil zien", besluit de 33-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen