Milan boekt tweede zege, Napoli verliest

15 oktober 2011, 22:40

Speeldag zes in de Serie A heeft AC Milan zijn tweede driepunter van het seizoen opgeleverd. Zaterdag waren de Rossoneri voor eigen publiek met 3-0 te sterk voor Palermo, door doelpunten van Antonio Nocerino, Robinho en Antonio Cassano.

Landskampioen Milan, waar Mark van Bommel in de basis stond, Urby Emanuelson inviel en Clarence Seedorf absent was, komt door de zege op acht punten. Daarmee staat het slechts elfde. Wel staat het vier punten voor op Internazionale. De grote rivaal verloor eerder op de dag bij Catania en staat teleurstellend zeventiende. Milan heeft drie punten minder dan koplopers Juventus en Udinese, die zondag op bezoek gaan bij respectievelijk Chievo Verona en Atalanta Bergamo.

Palermo had bij winst (tijdelijk) de koppositie overgenomen. Ook Napoli had die mogelijkheid, maar liet hem eveneens onbenut. De Champions League-deelnemer verloor op eigen terrein met 1-2 van Parma. Massimo Gobbi en Francesco Modesto scoorden voor Parma, tussendoor maakte Giuseppe Mascara gelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen