Blessures voor Waterman en Kissi

21 november 2005, 13:46

SC Heerenveen-trainer Gertjan Verbeek kan donderdag in het UEFA Cup-treffen met Olympique Marseille geen beroep doen op Boy Waterman en Abdelkarim Kissi. Beide spelers liepen zondag in de competitiewedstrijd tegen Sparta een blessure op en kunnen donderdag in ieder geval nog niet in actie komen. Ook Paul Bosvelt is voor de wedstrijd tegen de Fransen een twijfelgeval.

Doelman Waterman kampt met een knieblessure, die hij opliep toen hij Jason Oost van scoren af wilde houden. "Ik heb de knie vanochtend onderzocht en die was redelijk stabiel. Vanmiddag wordt er in het ziekenhuis nader onderzoek gedaan, maar zoals ik het in kan schatten speelt Boy donderdag zeker niet", zegt fysiotherapeut Erik ten Voorde op de website van Heerenveen over de blessure van de keeper.

Over de blessure van middenvelder Kissi is Ten Voorde is optimistischer, maar ook hij kan hoogstwaarschijnlijk niet spelen tegen Marseille. "Zijn enkel is naar binnen geklapt. Het kapsel is geïrriteerd en hij heeft last van zijn achillespees. Hij moet snel herstel tonen, anders komt Marseille ook voor hem te vroeg."

Paul Bosvelt werd tegen Sparta in de tweede helft uit voorzorg naar de kant gehaald. De routinier had last van zijn hamstring, maar kan donderdag waarschijnlijk gewoon meespelen. "Paul heeft vanochtend getraind en dat leek aardig. De komende twee dagen moet blijken of hij tegen Marseille van de partij kan zijn", aldus Ten Voorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen