Gravesen gaat Beckham wellicht achterna

Ger
22 februari 2007, 11:15   Bijgewerkt: 22 februari 2007, 11:30

Celtic-middenvelder Thomas Gravesen is niet gelukkig bij zijn club. De Deense middenvelder viel in de Champions League-wedstrijd tussen Celtic en AC Milan in de 82ste minuut in. Mad Dog, zoals zijn bijnaam luidt, is niet van plan nog lang op de bank te zitten.

Gravesens zaakwaarnemer John Sivebæk: "Het is een beetje voorbarig om conclusies te trekken, maar Tommy  zal niet eeuwig op de bank willen zitten", aldus de Deen in de Scottish Sun. De oud-international lijkt mogelijk David Beckham, zijn voormalige teamgenoot bij Real Madrid, achterna te gaan. Los Angelos Galaxy zet de deur namelijk wijd open voor Gravesen.

"Thomas Gravesen zou hier erg welkom zijn. Hij is een goede speler met veel ervaring op het hoogste niveau. Hij zou een superster zijn in de Major League Soccer en ik weet zeker dat Beckham het fijn zou vinden om weer met hem te kunnen voetballen", aldus Galaxy-trainer Frank Yallop in de Schotse krant The Herald.  

Of Gravesen zelf oren heeft naar de overstap is echter de vraag. Celtic-manager Gordon Strachan liet al weten niet in te stemmen met een tussentijds vertrek van de Deense middenvelder.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen