Barça niet langs Santander, rode kaart Smolarek

26 augustus 2007, 20:53   Bijgewerkt: 26 augustus 2007, 21:05

FC Barcelona is het seizoen niet goed begonnen. De formatie van coach Frank Rijkaard kwam in de uitwedstrijd tegen Racing Santander niet verder dan 0-0. Bij Santander debuteerde Ebi Smolarek, maar hij kreeg na rust een directe rode kaart.

Rijkaard liet voor de wedstrijd in Santander zijn aanwinst Thierry Henry op de bank. De coach gaf de voorkeur aan een voorhoede met Lionel Messi, Ronaldinho en Samuel Eto'o. Pas na een uur mocht Henry het veld in komen, als vervanger van Messi. Twee andere debutanten, Abidal en Touré, begonnen wel in de basis. 

Bij Santander begon Smolarek, die deze week overgenomen werd van Borussia Dortmund, op de bank. De Pool kwam direct na rust in het veld, maar mocht twintig minuten later alweer inrukken met een directe rode kaart.

Ook met elf tegen tien slaagde Barcelona er niet in om te scoren. Santander hield stand, waardoor voor Barça het eerste puntverlies van het seizoen al een feit is. 

Opvallend was verder de forse nederlaag die Deportivo la Coruña in eigen huis leed tegen promovendus Almeria. Het werd 0-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen