Eagles-bestuursleden betalen busreis naar Helmond

14 augustus 2007, 16:08

De directie van Go Ahead Eagles heeft besloten om haar supporters flink tegemoet te komen. Fans kunnen de uitwedstrijd tegen Helmond Sport alleen bijwonen door middel van een buscombi, die echter 35 euro per persoon kost. Voorzitter Hans de Vroome en technisch directeur Marc Overmars hebben nu echter besloten voor iedere fan die meereist naar Helmond, de reiskosten te betalen. Fans kunnen het duel hierdoor voor tien euro bijwonen.

De buscombi is duur, omdat er vorig seizoen vernielingen aangericht werden in de bussen. Hierdoor heeft de club nu professionele beveiligers in te zetten op de bussen. "Het kan immers niet zo zijn dat de club moet opdraaien voor schade in de bussen. Vervelend is wel dat ook de goedwillende supporter hiervan de dupe is. Daarom heb ik samen met Marc Overmars besloten dat wij als gebaar naar onze trouwe supporters de eerste buscombi sponsoren. Daardoor hoeven de deelnemers slechts tien euro te betalen. Voor dat bedrag kunnen ze mee met de bus en krijgen ze een kaartje voor de wedstrijd", vertelt De Vroome.

De preses rekent er op dat de fans die nu meegaan, zich goed zullen gedragen. "Marc en ik zullen zeer teleurgesteld zijn als dat niet het geval is. Wij rekenen op het gezond verstand van alle deelnemers en hopen dat er veel mensen meegaan. Onder het motto 'Klop Hans en Marc de nodige euro's uit de zak' hopen we op een vol gastenvak in Helmond", aldus de voorzitter op de website van zijn club.

Go Ahead Eagles won haar eerste competitiewedstrijd met 6-0 van Emmen is daardoor momenteel koploper in de Jupiler League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen