Liverpool boekt nipte zege bij Aston Villa

Koen Freriks
11 augustus 2007, 20:36   Bijgewerkt: 11 augustus 2007, 23:03

Liverpool is het seizoen gestart met een zege. De ploeg van trainer Rafael Benitez was met 2-1 te sterk voor Aston Villa. Aanvoerder Steven Gerrard stelde pas in de slotfase de winst veilig. Ryan Babel maakte als invaller zijn debuut, Dirk Kuyt speelde bijna de hele wedstrijd.

Liverpool kreeg in de eerste helft de helpende hand van Villa-verdediger Martin Laursen. Een schot van Fernando Torres werd gekeerd door goalie Stuart Taylor, waarna Laursen de bal tot zijn verbazing in eigen goal werkte. 

De bezoekende ploeg uit Liverpool miste vervolgens veel kansen. Maar vijf minuten voor het einde werd het toch nog gelijk door een penalty van Gareth Barry, nadat Jamie Carragher een handsbal had gemaakt.

Met nog vijftien minuten op de klok kwam Ryan Babel Pennant aflossen. De voormalig Ajacied liet zich direct gelden met twee inzetten op goal. Ook Dirk Kuyt speelde een puike wedstrijd, waarbij vooral de goede samenwerking met nieuwkomer Fernando Torres. Toch was het niet het spitsenduo dat zorgde voor de beslissende treffer. Gerrard zorgde in de 87ste minuut voor de eerste drie punten die naar Anfield Road worden meegenomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen