Zaakwaarnemer Koller: "Feyenoord interessante optie"

16 augustus 2007, 14:39   Bijgewerkt: 16 augustus 2007, 14:48

Jan Koller heeft wel oren naar een transfer naar Feyenoord. Dat heeft Pavel Paska, de zaakwaarnemer van de Tsjechische spits, donderdag laten weten aan FCUpdate.nl. Paska liet verder weten dat Koller begin volgende week zal beslissen waar zijn toekomst ligt. Ook een transfer naar Duitsland is een optie.

"Momenteel is er nog niets duidelijk", zegt de belangenbehartiger van de boomlange Tsjech. "Het enige wat zeker is, is dat Jan nog een contract heeft bij AS Monaco. De komende dagen gaan we bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik verwacht dat Jan begin volgende week zal beslissen of hij wil blijven, of wil vertrekken."

Mocht Koller kiezen voor een transfer, dan is Feyenoord voor hem een zeer serieuze optie. "Feyenoord is een heel grote club, een topclub", weet Paska. "Voor Jan is een transfer naar Feyenoord dus een heel interessante optie. Zeker ook omdat hij de trainer kent uit zijn periode bij Borussia Dortmund. Maar Feyenoord is niet de enige mogelijkheid. Jan kan ook naar Duitsland. Dus áls hij besluit te vertrekken, zal hij moeten kiezen tussen Nederland en Duitsland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen