Zwak Tottenham start competitie met zeperd

11 augustus 2007, 15:32   Bijgewerkt: 11 augustus 2007, 15:42

Tottenham Hotspur kocht deze zomer voor 56,7 miljoen euro aan nieuwe spelers. De komst van onder meer Kevin Boateng, Younes Kaboul, Darren Bent en Gareth Bale moest er voor zorgen dat de Spurs dit seizoen de sprong naar de top-vier zouden moeten maken, maar tijdens het eerste competitieduel bleek daar niets van.

Op bezoek bij promovendus Sunderland, dat gecoacht wordt door Roy Keane, ging Tottenham met 0-1 onderuit. Opvallend daarbij was dat van alle dure aankopen, alleen verdediger Kaboul een basisplaats had. Spits Bent, voor 25 miljoen euro overgenomen van Charlton Athletic, zat naast Jol op de reservebank. Jol gaf voorin de voorkeur aan Robbie Keane en Dimitar Berbatov.

In het Stadium of Light maakte Tottenham geen moment de indruk dat het dit seizoen mee zou kunnen doen om de prijzen. Sunderland was gelijkwaardig aan de ploeg van Martin Jol. Het duel leek uit te draaien op een gelijkspel, maar in de slotfase pakte de thuisploeg alsnog de volle winst. Nadat middenvelder Etuhu eerder al een grote kans had laten liggen, maakte invaller Chopra er in blessuretijd 1-0 van.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen