Diouf wil toch weer voor Senegal spelen

31 oktober 2007, 16:07

El-Hadji Diouf heeft zich weer beschikbaar gesteld voor de nationale ploeg van Senegal. De aanvaller liet enkele weken geleden nog weten niet langer interlands te willen spelen, maar is op deze beslissing teruggekomen. 

Diouf kondigde begin oktober zijn afscheid als international aan, omdat hij de organisatorische problemen bij de Senegalese voetbalbond zat was. "Er staat over een week een vriendschappelijke interland gepland en we weten nu nog niet wie de tegenstander is. Ik vind dat onaanvaardbaar. Bovendien moeten we altijd onze vliegtickets zelf betalen en krijgen zelden een vergoeding van de bond", mopperde de spits van Bolton Wanderers destijds.

Zijn beslissing leidde tot veel ophef in Senegal. Onder druk van de publieke opinie heeft Diouf nu besloten zich toch weer beschikbaar te stellen. "Ik heb besloten om toch weer uit te komen voor mijn land, waar ik zo veel van hou", aldus de 26-jarige aanvaller, die in 2002 met zijn land opzien baarde op het WK. Na zeges op onder meer Frankrijk en Zweden is Turkije in de kwartfinale te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen