Hitzfeld overweegt langer verblijf bij Bayern

25 oktober 2007, 15:53

Ottmar Hitzfeld lijkt toch open te staan voor een langer verblijf bij Bayern München. Toen de coach eerder dit jaar een contract tot medio 2008 tekende liet hij duidelijk weten niet langer te willen blijven, maar inmiddels denkt hij daar anders over. 

Hitzfeld heeft dit seizoen de beschikking over uitstekend spelersmateriaal en ligt nu al prima op koers om kampioen van Duitsland te worden. Bovendien geldt Bayern München ook al één van de topfavorieten voor de UEFA Cup. De zon schijnt dus in Zuid-Duitsland, waardoor Bayern-preses Karl-Heinz Rummenigge eerder deze week al liet weten graag door te willen met Hitzfeld. "Ik ga er eigenlijk vanuit dat hij blijft, ik geloof ook dat hij dat zelf wel wil", liet de voorzitter weten.

De liefde blijkt van twee kanten te komen, want ook Hitzfeld heeft nu laten doorschemeren dat hij, ondanks een aanbieding om na het EK bondscoach van Zwitserland te worden, open staat voor een nieuw contract. "Ik heb de knoop nog niet doorgehakt, maar het is duidelijk dat Bayern de eerste partij is waarmee ik rond de tafel ga zitten", zegt de 58-jarige coach tegen het Duitse Sport1

Voordat hij in dienst trad bij Bayern was Hitzfeld analyticus voor de Duitse tv.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen