Rijkaard baalt van slordig Barça

3 oktober 2007, 08:07

Na de 3-0 zege op Olympique Lyon vervolgde FC Barcelona dinsdag haar Champions League-campagne met een klinkende 0-2 zege bij VfB Stuttgart. De Catalanen hebben hierdoor na twee duels al een uitstekende uitgangspositie om de volgende ronde te halen, maar toch is coach Rijkaard niet helemaal tevreden.

De Nederlander was vooral niet te spreken over de manier waarop zijn team met de kansen omging. Tijdens de rust stond het nog 0-0, hoewel Barcelona in de eerste 45 minuten voldoende kansen kreeg om de score te openen.

"De eerste helft beviel me niet", zegt Rijkaard dan ook. "We speelden prima, maar zijn veel te lichtzinnig met onze kansen omgegaan. Dat moeten we verbeteren, want als je zo veel kansen mist roep je eigenlijk het onheil over je af. Zeker in uitwedstrijden kan het tij zomaar keren", weet de Nederlandse coach.

Barcelona kwam uiteindelijk in de 53ste minuut op voorsprong via Puyol, na goed voorbereidend werk van Ronaldinho. Een kwartier later bepaalde Lionel Messi de eindstand op 0-2 voor de Champions League-kampioen van 2006.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen