Podolski heeft 'buik vol' van Bayern-bank

28 maart 2008, 10:44

Lukas Podolski is niet tevreden over zijn huidige rol bij Bayern München. De international moet bij de Duitse topclub genoegen nemen met een plaats op de bank, omdat coach Ottmar Hitzfeld de voorkeur geeft aan Luca Toni en Miroslav Klose. Maar daar heeft Podolski nu zijn 'buik vol' van, zegt hij in boulevardblad Bild.

Podolski maakte medio 2006 de overstap van 1.FC Köln naar Bayern München, maar heeft in Zuid-Duitsland nog weinig indruk weten te maken. Dat komt vooral omdat hij zo weinig aan spelen toe komt, denkt Prinz Poldi zelf. "Als ik mag spelen, presteer ik goed. Dat heb ik bij 1.FC Köln en de Duitse nationale ploeg laten zien. Dat zou bij Bayern München niet anders zijn, daar ben ik van overtuigd."

In de winter hengelden diverse clubs naar de diensten van Podolski, maar op advies van de toekomstige coach Jürgen Klinsmann liet Bayern de spits niet vertrekken. Toch sluit Podolski niet uit dat hij komende zomer alsnog vertrekt. "Beide partijen moeten zich afvragen, of een samenwerking op deze manier nog zin heeft. Bovendien heeft mijn situatie niets te maken met het feit dat er een nieuwe trainer komt", aldus de spits, die verkozen werd tot beste jonge speler van het WK 2006.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen