Oefenduel Rode Duivels niet te zien op Belgische tv

Koen Freriks
20 augustus 2008, 14:56

Belgische televisiezenders lopen nog altijd niet warm voor het nationale elftal. De omroepen zenden vanavond het oefenduel van de Rode Duivels met buurland Duitsland niet uit. Er is simpelweg geen animo voor. 

De verkoop van de uitzendrechten op de Vlaamse televisie verloopt de laatste tijd vaker moeizaam. Het Belgische voetbal is, ondanks de goede prestaties van de olympische ploeg in Peking (halve finale), in verval geraakt. Zo slaagde België er niet in zich te kwalificeren voor het EK 2004, het WK 2006 en het nationale team van onze zuiderburen was er deze zomer op het EK in Oostenrijk en Zwitserland ook niet bij.

"De Spelen zijn bezig en de Belgische competitie is begonnen. We maken dagen van twaalf uur en langer. Dan ook nog eens een oefenwedstrijd uitzenden is onbegonnen werk," aldus Lena De Meerleer van de VRT (Belgische publieke omroep) in de Gazet van Antwerpen. 

Belgische voetballiefhebbers die hun nationale team wel in actie willen zien, moeten afstemmen op het Duitse kanaal ART.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen