Groep 4: Hiddink met Russen onderuit bij Duitsland

Ger
11 oktober 2008, 20:47   Bijgewerkt: 12 oktober 2008, 00:31

Guus Hiddink heeft bepaald niet altijd geluk. Zijn Russische elftal kon zaterdagavond in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland in Dortmund te weinig afdwingen. Het duel werd door de thuisploeg met 2-1 gewonnen.

{image[261067][left-half][]}Die Mannschaft domineerde en nam voor rust afstand door Lukas Podolski, bij Bayern München regelmatig onderhevig aan kritiek maar in de Duitse ploeg nooit, en aanvoerder Michael Ballack. Na de hervatting maakte de dure vedette Andrei Arshavin er weer een wedstrijd van, maar uiteindelijk bleef het daar bij voor Rusland.

Finland heeft de eerste overwinning in de kwalificatie voor het WK van 2010 binnen. De ploeg van bondscoach Stuart Baxter zette zaterdag Azerbeidzjan moeizaam met 1-0 opzij. Mikael Forssell scoorde vanaf de strafschopstip.

Bij de Finnen stond onder meer SC Heerenveen-middenvelder Mika Väyrynen in de basis. Ook voormalig Ajacied Petri Passanen en Sami Hyypiä (ex-Willem II) kwamen in actie. Finland had een maand geleden de eerste WK-kwalificatiewedstrijd tegen Duitsland op 3-3 afgesloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen