Sneijder: "Wist niet dat je hier rood voor kreeg"

25 januari 2010, 22:49   Bijgewerkt: 25 januari 2010, 23:05

Wesley Sneijder liet zich zaterdag niet van zijn beste kant zien. In de topper tegen AC Milan kreeg hij al in de eerste helft rood, omdat hij cynisch applaudisseerde richting de scheidsrechter. Op zo'n vergrijp staat in Italië een rode kaart.

In het tv-programma Sport1 United reageerde de middenvelder maandag op zijn domme kaart. "Ik baal wel een beetje van mezelf dat het zo is gegaan. Ik wist niet dat je er rood voor kon krijgen, maar als ik dat had geweten, had ik het wel gelaten."

Sneijder reageerde furieus toen de scheidsrechter hem de rode kaart toonde en moest door ploeggenoten in toom gehouden worden. "Op het moment dat ik de kaart zag, ging er van alles door me heen. Allereerst schrok ik dat ik er af moest, maar vooral ook dacht ik aan het feit dat mijn ploeggenoten met tien man verder moesten. Ik denk dat de scheidsrechter ook zo reageerde, omdat hij vlak daarvoor de bal voor mijn voeten wegliep en ik daar ook al fel op had gereageerd. Ik liet me teveel leiden door emotie", toont hij zich zelfkritisch. Tot zijn opluchting zag Sneijder zijn team met 2-0 winnen. "Als we hadden verloren had ik de hele wereld over me heen gekregen."

Sneijder werd dit seizoen al twee keer van het veld gestuurd bij Inter.

Bekijk hier de rode kaart van Sneijder:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen