Jol blijft: "Snel Ajax op gewenste niveau brengen"

22 juli 2010, 10:03   Bijgewerkt: 22 juli 2010, 11:19

Martin Jol bevestigt dat een overstap naar Fulham van de baan is. Na een gesprek met algemeen directeur Rik van den Boog heeft de coach besloten om Ajax trouw te blijven en de gesprekken met de Engelse club stop te zetten. 

Jol is tevreden over de uitkomst van het gesprek met Van den Boog, die speciaal voor de bijeenkomst zijn vakantie afbrak. "We gaan samen met de clubleiding naar de toekomst kijken. We hebben nu een prioriteit en dat is de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen PAOK. En we willen ons versterken. Er breekt zowel binnen als buiten het veld een spannende tijd aan voor Ajax. We gaan met z’n allen ons uiterste best doen om het elftal snel op het gewenste niveau te krijgen."

Op de website van Ajax blikt de coach terug op de dagen die achter hem liggen. "Donderdag in de avond hoorde ik van de interesse van Fulham. Er is de afgelopen periode wel vaker geïnformeerd door clubs, maar dat heeft de krant niet gehaald. Daardoor was er dus ook niks aan de hand. Dat werd vrijdag en met name zaterdag toen we met Ajax in Porto landden wel anders. Ik heb een paar moeilijke dagen gehad, want ik zat er erg mee in mijn maag", vertelt de coach op de Ajax-website.

"Ajax liet gelijk weten me niet te willen laten gaan. En ik vind ook dat ik het niet kan maken om Ajax nu te verlaten. Ik ben hier vorige zomer naartoe gekomen om succesvol te zijn, een goed elftal te bouwen en plezier te hebben. En die drie zaken zijn voor mij ook voor komend seizoen van belang. Daarover heb ik afgelopen weekend gesprekken gevoerd en daar hebben we het de afgelopen dagen in Amsterdam ook over gehad. De clubleiding en ik delen elkaars zorgen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen