Davids (37) maakt bij Crystal Palace comeback

20 augustus 2010, 17:48

Edgar Davids keert terug op het voetbalveld. De 37-jarige middenvelder zette vrijdag zijn krabbel onder een contract met Crystal Palace, dat uitkomt in de Engelse eerste divisie. De ploeg uit Londen mag sinds vrijdag weer spelers contracteren. Davids, die per wedstrijd betaald krijgt, is de eerste aanwinst van The Eagles.

“Het wordt een mooie tijd voor de club en mij”, reageert Davids op de website van zijn nieuwe club. “Ik wil hier vooral genieten van het spelletje.” Manager George Burley: “Edgar was erg enthousiast in de gesprekken die we eerder deze week met hem hebben gevoerd. Het is mooi dat we hem hebben weten vast te leggen.”

Davids leek al gestopt met profvoetbal. De 74-voudig international van Oranje nam in 2008 afscheid van Ajax en zat sindsdien zonder club. In 1992 begon hij bij hetzelfde Ajax zijn carrière. Vervolgens kwam hij uit voor AC Milan, Juventus, FC Barcelona, Internazionale en Tottenham Hotspor. In zijn verdienstelijke loopbaan pakte Davids onder meer zes landstitels, drie nationale bekers, één Champions League, één UEFA Cup, één Europese Supercup en één wereldbeker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen