Investeerders leggen beslag op tegoeden AGOVV

Ger
20 augustus 2010, 10:12   Bijgewerkt: 20 augustus 2010, 11:24

AGOVV Apeldoorn dreigt in een financiële crisis te belanden. Een groep investeerders heeft volgens De Telegraaf beslag laten leggen op de tegoeden van club uit de Jupiler League. Volgens de geldschieters weigert AGOVV financiële afspraken na te komen.

De beslaglegging betreft de bankrekening van de eerstedivisionist, televisiegelden en 310.000 euro, het tweede gedeelte van de transfersom van de verkoop van AGOVV-aanvaller Nacer Chadli aan FC Twente. De Belg zit in het spelersfonds van de club, waarin door de geldschieters is geïnvesteerd. Afgesproken was dat de investeerders recht hadden op de eerste 125.000 euro van de transfersom en vijftig procent van de winst als Chadli zou worden verkocht.

Victor Doorn, voorzitter van AGOVV, weigert echter te betalen. Hij heeft inmiddels gedreigd surseance van betaling of faillissement aan te vragen voor AGOVV. De club uit Apeldoorn werd eerder in de maand al ingedeeld in de categorie 1 van de KNVB, wat betrekking heeft op een zorgelijke financiële situatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen