KNVB geeft RBC Roosendaal nog tien dagen

7 september 2010, 10:17   Bijgewerkt: 7 september 2010, 10:25

RBC Roosendaal moet haast maken in zijn zoektocht naar een nieuwe trainer. De club had bij de KNVB het verzoek neergelegd om het seizoen te mogen afmaken met interim-coach Eric Hellemons, maar dat is afgewezen omdat hij niet over de juiste diploma's beschikt. De club heeft nu nog tien dagen om een oplossing te vinden.

RBC ging deze zomer in zee met de gediplomeerde Sandor Popovics, maar hij stapte na zes dagen al op. Sindsdien zit Hellemons op de bank. Omdat hij bezig is met een trainerscursus hoopte RBC op dispensatie, maar daar wil de KNVB niet aan. RBC moet nu dus snel een nieuwe, gediplomeerde coach aanstellen. "Het komt niet helemaal koud op ons dak. We zijn al in gesprek met drie kandidaten. Die knoop moeten we nu snel doorhakken", zegt directeur Jeffrey Kooistra in BN De Stem

Kooistra (foto) is positief over deze gesprekken. "De kandidaten waar we nu mee praten passen goed bij onze club en het technisch beleid dat met de huidige interim-coaches Eric Hellemons en Peter van Vossen wordt gevoerd. En ook financieel zijn het haalbare kandidaten. Daar heb ik natuurlijk eerst naar gekeken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen