Bruma wil wekelijks aan spelen toekomen

Koen Freriks
9 oktober 2010, 11:37   Bijgewerkt: 9 oktober 2010, 16:09

Jeffrey Bruma zit met een dilemma. De talentvolle verdediger maakt onderdeel uit van de hoofdmacht van Chelsea, maar komt nauwelijks aan spelen toe. Om in de toekomst in aanmerking te komen voor het Nederlands elftal moet hij ergens een basisplaats hebben. Een verhuur is daarom een optie, erkent de speler zelf ook.

"Misschien dat ik een half jaar verhuurd kan worden. Ik wil wekelijks spelen. Stel dat ik vanaf nu tot aan juni iets van vier wedstrijden speel, dan kan ik beter elders elke week ervaring opdoen", aldus Bruma, die rondom Kerst met zijn club om de tafel gaat, tegenover Ons Oranje.

Bruma bereidt zich momenteel voor met Jong Oranje op de play-offduels met de leeftijdsgenoten van Oekraïne. Velen zien in de verdediger echter al een ideale versterking voor het 'grote' Oranje. Bruma kijkt al voorzichtig uit naar het EK van 2012. "Dat zou leuk zijn en het kan ook als ik de lijn doortrek. Ik heb van de bondscoach signalen gekregen dat ik op de goede weg ben. Maar laat duidelijk zijn: ik ga nergens van uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen