Verbeek: "Martens en Moreno in basis tegen Kiev"

20 oktober 2010, 14:39   Bijgewerkt: 20 oktober 2010, 14:49

Maarten Martens en Hector Moreno zaten zaterdag in de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo (1-0 winst) nog op de bank, maar beide spelers keren donderdag in het Europa League-duel met Dinamo Kiev terug in de basis van AZ. Dat heeft Gertjan Verbeek, de coach van de Alkmaarders, woensdag gezegd op de persconferentie.

Verbeek liet op dat perspraatje ook weten dat Nick Viergever opnieuw linksback speelt. “Hij heeft het tegen VVV goed gedaan. Op televisie leek het alsof hij tien keer werd gepoord”, stelde de coach. “Maar bij elke zender herhaalden ze steeds die ene actie. Nu gaat de Berlusconi van Nederland, Johan Derksen, ook nog een eigen voetbalzender starten. Dan zullen dit soort acties nog wel meer herhaald worden.”

Hoewel Verbeek Dinamo Kiev een goede ploeg vindt, laat hij AZ donderdag (21.05u) niet in zijn schulp kruipen tegen de Oekraïense topclub. “Als je wilt winnen, moet je aanvallen”, vervolgde hij. “We kunnen natuurlijk vragen of Andrei Shevchenko de bal in eigen doel schiet, maar dat wordt hem ook niet. De nieuwe trainer van Dinamo is nog zoekende. Vooral op het middenveld wordt veel gewisseld. Maar de spitsen die ik allemaal langs heb zien komen zijn niet de minsten.”

Graziano Pellè, tegen VVV nog goed voor de winnende goal, zit niet bij de selectie. AZ heeft de Italiaanse spits niet ingeschreven voor Europese wedstrijden. Ragnar Klavan, Simon Poulsen, Rasmus Elm, Erik Heijblok en Celso Ortiz zijn als gevolg van een blessure evenmin inzetbaar aan de kant van de Noord-Hollanders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen