Cruijff: "Beker vooral leuk voor statistieken"

9 mei 2011, 08:37

Johan Cruijff doet in zijn column in De Telegraaf zijn best om de nederlaag van Ajax in de bekerfinale tegen FC Twente (3-2) te relativeren. Het draait allemaal om het kampioenschap, benadrukt de legendarische nummer veertien. 

"Natuurlijk was de bekerfinale boeiend en een echte wedstrijd. Toch blijft het vooral leuk voor de statistieken. FC Twente mag nu tot zondag roepen dat ze een beker hebben gewonnen, maar daar houdt het verder mee op", bagatelliseert het toekomstige bestuurslid van Ajax de knappe bekerwinst van de ploeg uit Enschede. 

"Ik wil er vooral mee zeggen, dat hoe leuk en spannend de bekerfinale ook was, die ene wedstrijd er toch achter zit. Het laatste competitieduel waarin niet alleen over de landstitel wordt beslist, maar waarschijnlijk ook wie er wel en niet in de Champions League mag uitkomen. Dáár komt het zondag op aan", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen