Straf Volos in hoger beroep gehandhaafd

15 augustus 2011, 20:12   Bijgewerkt: 16 augustus 2011, 01:43

Olympiakos Volos blijft dit seizoen uitgesloten van Europees voetbal. De Griekse debutant werd onlangs uit de Europa League gezet omdat men het bewezen acht dat de ploeg in de nationale competitie betrokken was bij ongeoorloofde praktijken, maar het was in beroep gegaan tegen die beslissing. Maandagavond heeft het echter bot gevangen bij de beroepscommissie van de UEFA.

Olympiakos Volos, dat door de Griekse voetbalbond werd teruggezet naar de tweede divisie, mag bovendien nog eens drie seizoenen geen Europees voetbal spelen als het binnen vijf jaar opnieuw in de fout gaat. Er gloort nog wel een sprankje hoop voor de club. Het kan nog protest aantekenen bij het internationaal sporttribunaal CAS. Dat moet binnen tien dagen gebeuren.

In de vierde voorronde van de Europa League zou Olympiakos Volos het opnemen tegen Paris Saint Germain. Vorige week maakte de UEFA al bekend dat het wordt vervangen door het Luxemburgse FC Differdange 03, dat in de derde voorronde met twee keer 3-0 verloor van Volos en daarmee werd uitgeschakeld door de Grieken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen