Boussoufa: "Bij Anzhi kun je luxeleventje leiden"

1 oktober 2011, 13:58

Mbark Boussoufa heeft het naar zijn zin bij Anzhi Makhachkala. De geboren Amsterdammer stapte afgelopen voorjaar over van Anderlecht naar de ambitieuze Russen, wat tot veel verbazing leidde. Hij heeft er geen spijt van.

"In het begin kreeg ik hier veel ruimte omdat niemand mij kende. Maar dat is al veranderd. Nu heb ik vaak een mannetje op mij en de tackles zijn hier snoeihard”, vertelt Boussoufa in Het Laatste Nieuws. "Ik speel momenteel als nummer 10 in de rug van Samuel Eto'o. Roberto Carlos is dol op mij. Ik voel me een beetje beschaamd als hij zegt dat hij mij een fantastische voetballer vindt."

Ook buiten het veld vergaat het Boussoufa goed. "Dit is een luxeleven. Ik krijg van de club een huis waarvan de huur 11.000 euro per maand bedraagt. Ik heb een binnenzwembad en een buitenzwembad, een sauna binnen en eentje buiten. Op mijn immense home cinema kan ik alle Belgische tv-zenders ontvangen. Omdat het voetbal hier niet zo populair is, kun je hier een luxeleventje leiden zonder herkend te worden. In een drukke winkelstraat zal niemand mij herkennen of aanklampen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen