Zenit morst bij De Zeeuw, ook CSKA remiseert

2 oktober 2011, 17:52

CSKA Moskou heeft de kans om zich naast Zenit St. Petersburg aan kop te nestelen in de Russische Premier Liga onbenut gelaten. De Moskovieten zagen Zenit zondag 2-2 spelen bij Spartak Moskou, maar remiseerden later op de dag zelf ook. Bij Kuban Krasnodar werd 0-0 gespeeld.

Zenit kwam bij Spartak twee keer op voorsprong, maar zag de thuisclub telkens op gelijke hoogte komen. Welliton legde tien minuten voor tijd de eindscore vast op 2-2. Spartak stond toen al met tien man, door een rode kaart van Nicolas Pareja, op slag van rust bij een 1-1 stand. Demy de Zeeuw stond bij Spartak in de basis en werd na een klein uur vervangen. Vorige week viel de Nederlandse middenvelder in het duel met FC Krasnodar nog geblesseerd uit. Daarin wist hij overigens ook te scoren.

Dinamo Moskou is de lachende derde van het weekend. De hoofdstedelingen waren zaterdag al met 2-1 te sterk voor FC Krasnodar en kwamen zo op vijftig punten. CSKA heeft één punt meer, Zenit gaat met 53 punten aan de leiding.

In de reguliere competitie zijn nog vier wedstrijden te spelen. Daarna gaat de top acht verder in een kampioenspoule, terwijl de onderste acht teams moeten strijden tegen degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen