Boessen en Van Dael coachen VVV twee duels

8 december 2011, 19:08   Bijgewerkt: 8 december 2011, 19:52

Assistent-trainers Wil Boessen (foto) en Ben van Dael hebben toegezegd om tijdelijk het hoofdtrainerschap bij VVV Venlo op zich te nemen. Het duo zal de komende twee wedstrijden de scepter zwaaien over de hekkensluiter van de Eredivisie, zo meldt de Limburgse club donderdagavond op de eigen website.

Boessen en Van Dael, die in de duels tegen Roda JC (11 december) en NEC (17 december) de lijnen zullen uitzetten bij VVV, hebben aangegeven na deze wedstrijden weer een stapje terug te zullen doen. "We hebben laten weten aan de clubleiding dat dit niet de oplossing is voor de rest van het seizoen en dat VVV-Venlo verder zou moeten zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer", aldus Boessen.

Boessen en Van Dael voelden zich geroepen om hun club uit de brand te helpen na het vertrek van Glen De Boeck, die onlangs opstapte omdat hij geen perspectief meer zag bij VVV. "Het vertrek van Glen De Boeck kwam niet alleen onverwacht, maar ook erg ongelegen. De club kan natuurlijk nooit op zo’n korte termijn een nieuwe geschikte kandidaat van buiten aantrekken daarom hebben Ben en ik onze verantwoordelijkheid genomen om de komende twee wedstrijden de vrijgevallen taken over te nemen", besluit Boessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen