Prijswinnaars Sony Internet TV-actie bekend!

Ivo
27 december 2011, 17:20   Bijgewerkt: 27 december 2011, 17:32

Na een hectische week waarin alle kandidaten hun uiterste best deden om zoveel mogelijk stemmen te vergaren, is de winnaar van de Sony Internet TV-actie bekend. Elina Lourens uit Enschede gaat er vandoor met de hoofdprijs!

Elina kreeg flinke concurrentie uit Groningen. [a,http://www.fcupdate.nl/sony-bravia-actie-2011/genomineerd/b/,_blank,Robin van 't Slot] maakte het tot aan het einde spannend, maar uiteindelijk kreeg Elina de meeste stemmen. Dat betekent dat zij er vandoor gaat met een 40" Sony Internet TV en een PlayStation 3. Robin mag zich ook in de handen knijpen, met een 32" Sony Internet TV en derde man [a,http://www.fcupdate.nl/sony-bravia-actie-2011/genomineerd/c/,_blank,Henri Lemmens] zal ook vast niet ontevreden zijn met zijn 26" Sony Internet TV. Deze drie kandidaten bleven over uit maar liefst zestig originele inzendingen.

De winnaar van de Sony Tablet S (ter waarde van € 429,-) is geworden: Sandra van Dijck. Zij was ook één van de honderden voetbalfans die stemden op Eline.

FCUpdate.nl en Sony willen iedereen graag bedanken voor het stemmen. En natuurlijk de winnaars van harte feliciteren!

- Meer Sony acties? Volg @SonyNederland op Twitter!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen